Toimitusehdot

Yleisesti:

Finn-Vilkku Oy (www.vilkut.com) toimii LED-valotuotteiden,tarvikkeiden  ja valaisimien maahantuojana ja myyjänä sekä huoltaa ja asentaa LED-tuotteita ja tarvikkeita yrityksille ja yksityishenkilöille.

Toimitustavat:

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti lähimpään postitoimipaikkaan tai matkahuollon toimipisteeseen, myös noutomahdollisuus. Puutteellisin yhteystiedoin varustettuja tilauksia emme käsittele lainkaan.

Toimituskulut:

Määräytyvät tilauksen koon, painon ja maksutavan mukaan.

Maksutavat:

Käteinen, yksityisille ja yrityksille posti- tai bussiennakolla tai ennakkolaskulla.

Tilaukseen sovelletaan Finn-Vilkku Oy:n internet-sivulla www.vilkut.com asiakkaan tilaushetkellä näkyvää tuotteen hintaa. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Hintoihin lisätään toimituskulut koon/painon mukaan /tilaus.

Käyttöohjeet:

Oletuksena on että tuotteissa EI ole suomenkielistä käyttöohjetta.

Omistusoikeus:

Kaikki tuotteet ovat myyjän omaisuutta kunnes tuotteet ovat kokonaisuudessaan maksettu.

Takuu:

Ellei takuuta ole erikseen ilmoitettu, on tuotteen takuu kuusi kuukautta. Käytetyissä tai esittely/testikäytössä olleiden tuotteiden takuu on yksi kuukausi jollei toisin mainita. Takuu ei käsitä vaurioita, joiden aiheuttajana on onnettomuus, salamanisku, tulva, tai muu luonnontapahtuma, normaali kuluminen, tuotteen sopimaton, varomaton tai epänormaali käyttö, ylikuormitus, virheellinen hoito tai uudelleen rakentaminen, muutos- tai asennustyöt, jotka eivät ole myyjän suorittamia. Myyjän vahingonkorvausvelvollisuus ei koske myöskään välillisiä vahinkoja. 

Takuuhuolto/palautus:

Lähetykseen on liitettävä kopio kuitista, yhteystiedot ja tarkka kuvaus viasta ja miten /milloin se esiintyy. Takuupalautus on lähetettävä pakattuna ja  suojattuna kolhuilta.

Palautusoikeus:

Yksityisasiakkaalla on oikeus palauttaa tilattu tuote 14vrk:n kuluessa tilauksesta. Palautusoikeus ei koske lunastamattomia tuotteita. Tuote tulee palauttaa käyttämättömänä alkuperäispakkauksessaan ja täysin jälleenmyyntikelpoisena.

Peruuttamisoikeuden rajoitukset verkkokaupassa:

Jollei toisin sovita, kuluttajalla ei ole 15§:ssä säädettyä peruuttamisoikeutta, jos

1) Kulutushyödykkeen hinta riippuu rahoitusmarkkinoilla vaihtuvista noteerauksista, joihin elinkeinonharjoittaja ei voi vaikuttaa

2) Sopimus koskee tuotetta joka valmistetaan tai muunnellaan toivomusten mukaisesti niin ettei tuotetta voi myydä edelleen ilman tappiota tai ettei tuotetta voi lainkaan myydä edelleen.

Reklamaatio:

Asiakkaan on viipymättä ilmoitettava havaitsemastaan virheestä sekä virheen havaitsemisajankohdasta ja kuvauksen virheestä Finn-Vilkku Oy:lle.

Tuotetiedot:

Finn-Vilkku Oy ei vastaa virheellisistä tuotetiedoista ja pidättää oikeuden muuttaa teknisiä tietoja ilman eri ilmoitusta. Kaikki oikeudet pidätetään.

Aiheettomat tilaukset:

Aiheettomat ja häirintätilaukset ilmoitamme aina poliisille ja tilaajalta veloitetaan mahdolliset toimituskulut täysimääräisinä kumpaankin suuntaan sekä 55 euroa/alkava tunti korvausta asian selvittelyyn kuluneesta työajasta. Veloitamme lunastamattomista lähetyksistä aiheutuneet rahtikulut tilaajalta.

Riitatapaukset:

Riita-asiat selvitetään käräjäoikeudessa.